Ние сме се посветили да служим на Бог и на хората като проповядваме Библията и помагаме на нуждаещите се.
БОГОСЛУЖЕНИЯ:

ЧЕТВЪРТЪК - 18:30ч. Седмично Богослужение

НЕДЕЛЯ - 10:00 ч. Сутрешно Богослужение

покажи всички
скрий

ЛИЧНО КЪМ ТЕБ

Радваме се, че гостуваш на нашия уеб сайт! В този несигурен и тъжен свят около нас, църквата е единственото място на надежда, насърчение, любов и вяра! Ти сигурно си добър човек с разнообразни заложби, но ако не познаваш личността на Исус Христос, в душата ти винаги ще има празнота.

Всеки човек е създаден от Твореца не само със способността да мисли, чувства, мечтае и твори, но и с привилегията да упражнява свободен избор - и за всекидневните, и за вечните неща!

Какъв е твоят избор за вечните стойности в живота?
Библията е боговдъхновено послание с уникалното свойство да насища ума със знания за истината, а сърцето - с вяра!

За вярващите в спасителното дело на Христос - Библията носи обещание за благословен живот на земята и за вечен живот след смъртта! Но за невярващите - няма друго бъдеще освен един празен и суетен живот на земята и вечно осъждение!

Ние се молим за теб да направиш правилния избор - живот с Бога! А Бог е верен да се грижи за Своите деца - да утешава наскърбените, да храни гладните, да изцелява болните, да привдига падналите духом и да отваря нови врати пред търсещите!

Затова, посещавай редовно службите ни, споделяй с нас своите въпроси и нужди за молитва, общувай и с други християни, защото това със сигурност ще те благослови!


Пастор Живко и Нели Тончеви
Copyright© Blagovestie.com 2001-2012 , Всички права запазени.